Hi, Ik ben Joke

Naast Webdesign is Spiritualiteit mijn grote passie!

Ik ben een tweeling van zowel sterrenbeeld als ascendant. Dus ik heb altijd twee kanten in mij. Daarbij heb ik ook een tweelingzus (ééneiig), dus ik ben eigenlijk een driedubbele tweeling! 🙂

Het getal 3 komt steeds bij mij terug. In de Numerologie ben ik een 3 (De Keizerin volgens de Tarot) en mijn gezin bestaat uit 3 mensen.
Ik geloof dat alles continu in verandering is (dat is ook het enige dat zeker is!). Zelf ben ik ook steeds aan het veranderen, aan het Transformeren, naar een nieuwe ik.

Daarom is mijn logo de Triade. Dit is een keltisch symbool voor de drie-eenheid. Dit kan zijn body, mind en spirit, maar ook een weergave zijn van fysieke groei, geestelijke ontwikkeling en spiritueel ontwaken, voor de Heilige drie-eenheid van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.
Het staat ook voor kosmische creativiteit en voor de cycli van tijd dat continu doorgaat en voor de continue beweging van de Aarde.

Er zijn meer symbolen die een drie-eenheid weergeven, maar ik vond deze goed bij mij passen. Het geeft een mooie zachte spirale flow aan en heeft ook iets Goddelijks, iets Divine en daar hou ik van!