Zit je vast met een probleem op je computer? Wil je een probleem laten zien van je computer?

Via het programma TeamViewer kan ik jou op afstand helpen. Het enige dat je dient te doen is vooraf TeamViewer installeren en in ons telefoongesprek geef je mij dan het ID van je computer en het wachtwoord. Dan log ik daarna in op jouw computer. Jij houdt de controle! Ik vraag het als ik de muis mag overnemen. Kijk de video voor de uitleg van de download en installatie van het programma TeamViewer.


Ontdek wie ik ben op de pagina Joke.

Ga naar mijn homepage om een eerste indruk te krijgen van mijn website.

Mail je me liever? Klik dan HIER.
Tot snel!

https://youtu.be/Qnjws5-3CrE

Categories:

Tags:

Comments are closed

Recente berichten
Recente reacties
  Vind ons

  Adres
  6981 EG Doesburg

  Uren
  Maandag–Vrijdag: 10:00–17:00

  Over deze site

  Joke Dekkers – Webdesign en Computerhulp is er voor jou! Om samen met jou jouw droomwebsite te ontwikkelen en voor al jouw computervragen en jouw computerproblemen op te lossen!